slide-algemeen

Bij ons (op)gezakt, slaagt u altijd!

Op zoek naar een veelzijdige partner in Zand en Grind? Bel 0570-638360

Afvulstation

thumb-afvulstationMet geavanceerde apparatuur is het mogelijk om zand, grind en diverse splitten op te zakken in 25 kilogram zakken, bestemd voor de groot- en tussenhandel. Private label of wellicht uw eigen label: op uw wensen hebben wij het passende antwoord!

Wij hebben voor zowel de groot- als de tussenhandel oplossingen op maat. De materialen kunnen worden opgezakt in zowel 25 kilogram zakken als in big bags van 0,5 m³ of 1 m³. De zakken worden volledig geautomatiseerd gevuld en gestapeld door middel van een high tech robot. Dankzij deze high tech robot kan er efficiënt geproduceerd worden. Bovendien is het mogelijk om de verpakking en/of het product snel te wisselen, zodat binnen no time aan uw wens kan worden voldaan voor de levering van het door u gewenste product.

Met het label ECOSENS wordt een volledig pakket aan grind en zand op de markt gebracht, uitsluitend gericht op de groot- en tussenhandel. Natuurlijk kunnen wij ook materialen verpakken met uw eigen label of merknaam erop.

Afvulstation Deventer is centraal gelegen in Nederland, u kunt de producten gemakkelijk zelf afhalen maar wij leveren ook franco door geheel Nederland.

Klik hier om de assortimentlijst te bekijken.


Bekijk ons brede assortiment aan materialen, kleuren en afmetingen

Bos Grind- en zandhandel, handel in zand en grind.

Tielstraat 6
7418 CS DEVENTER
Tel. 0570 638360
Fax: 0570 638366
Bekijk route
Voer hier uw vertrekpunt in